Çarşamba, Mayıs 8, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBAŞYAD, İskenderun 1. Kitap Günleri Fuarına Hazırlanıyor

BAŞYAD, İskenderun 1. Kitap Günleri Fuarına Hazırlanıyor

İskenderun Anıt Alanında 7-16 Şubat 2020 tarihleri arasında İskenderun 1. Kitap Günleri Fuarı düzenlenecek. BAYŞAD (Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği) Hatay Şubesi İskenderun 1. Kitap Günleri Fuarı‘na yoğun bir şekilde hazırlanıyor.

BAŞYAD, İskenderun 1. Kitap Günleri Fuarına Hazırlanıyor

BAYŞAD (Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği) Hatay Şube başkanı eğitimci yazar ve şair Musa Göçer “Kitap toplumun bilincini yükselten en önemli etkenlerden biridir. İskenderun’da yapılacak olan kitap fuarını bu bağlamda çok önemli buluyorum. Bu fuarın gelenekselleşmesini ve süreklilik arz etmesini temenni ediyorum. Hemen her ilin yılın aynı tarihlerinde gerçekleşen fuarları varken bunun ilimizde bir türlü düzene girmemesi bizi üzüyor. Bu düşence ışığında İskenderun kitap fuarına dernek olarak çok iyi hazırlanıyoruz. Fuarın canlı geçmesi ve beklentileri karşılaması devamlılığı için çok önemlidir. Fuarın katılımın yüksek olması ve yazar sayısının çokluğuna katkıda bulunmak için BAYŞAD olarak il içinden çoğunluğu olmak üzere il dışından da yazar dostlarımızı davet ettik. Fuar boyunca otuza yakın isim bizim standımızda imza etkinliği düzenleyip okurları ile buluşacaklar. Bölge insanımızın bilgisi olsun diye bizim standımızda imza günü düzenleyecek yazarlarımızın isimlerini de paylaşmak isterim:

İskenderun 1. Kitap Günleri BAŞYAD Standı’nda İmza Günü Düzenleyecek Yazarlar

1-MKÜ Biyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Profesör Dr. Ahmet Kasapoğlu 2-Alev Mersin 3-Ayhan Lafçı, 4-A.Nimet Öner, 5-Barış Çelimli, 6-Celalettin Kurt, 7-Fatma Özger Bilgiç, 8- Hülya Çelik, 9- Doktor Hüseyin Kürşat Türkan (MKÜ Fen Edebiyat Fakültesi), 10- Hüseyin Toy, 11-İsmet Bozoğlan, 12- Kemal Düz, 13-Mehmet Çakır, 14- Mehmet Mevlüt Bulanık, 15- Mehmet Okçu, 16- Muhittin Alaca, 17- Musa Göçer 18-Mustafa Akyürek, 19-Mustafa Cengiz, 20- Mustafa Erdoğ, 21- Nazmi Bozoğlan, 22- Süleyman Küçükrecep, 23- Şükrü Çanku, 24- Ulaşlı Haydar Eski, 25-Vasi Köse, 26-Yasemin Tümkaya, 27- Zekariya Okçu 28-Selahattin Ölmez, 29-Celalettin Kurt, 30-Melek Avcı Çoşkun.

Bu yazarlarımızı okuyucu ile buluşturmanın onuru yaşıyor insanımızın fuara sahip çıkmasını rica ediyorum. Ben de fuarda iki kitabımla yer alacağım. Buradan insanımıza bilgisini vermiş olayım. İlerleyen tarihlerde Kırıkhan ilçemiz içinde kitap günleri organizasyonu hazırlığında olduğumuzu Belediyemiz ve Üniversite yönetimi ile ortak çalışmalarımızın sürdüğünü duyurmak istiyorum. Bu tür kitap günlerin artması ve insanlarımızın yazarlarımızla buluşarak kitap okuma alışkanlığımızın daha üst düzeylere çıkarılması bizim hedeflerimiz arasındadır. Bu konuda bize destek veren yazarlarımıza ve kurum amirlerimize teşekkür ediyor fuarın sorunsuz gerçekleşmesini ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER