Pazar, Haziran 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiMeclis Önünde "Çocuklarım Aç" Diyen Bir Baba Daha Kendini Yakma Girişiminde Bulundu

Meclis Önünde “Çocuklarım Aç” Diyen Bir Baba Daha Kendini Yakma Girişiminde Bulundu

Hatay Valiliği önünde kendini yakan Adem Yarıcı‘nın ülkedeki yankıları hala sürerken, bu kez Türkiye Büyük Millet Meclisi Çankaya Kapısı girişinde, bir babanın daha “çocuklarım aç” diyerek kendini yakarak intihar etme girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Meclis Önünde “Çocuklarım Aç” Diyen Bir Baba Daha Kendini Yakma Girişiminde Bulundu

“Açlık İntiharları Meclis’in Kapısına Dayandı”

Atatürk Bulvarı’nın TBMM Çankaya kapısına yakın bölümünde bu sabah 09.15’te 35 yaşlarında bir babanın “çocuklarım aç” diyerek üzerine benzin döktü ve intihar girişiminde bulundu.

Twitter’dan “Açlık intiharları Meclis’in kapısına dayandı” diye paylaştığı olayla ilgili bilgi veren Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, söz konusu kişinin “Açım, çocuklarım aç!” diye bağırdığını ifade etti.

Polisler Üzerine Atlayarak Etkisiz Hale Getirdi

Görgü tanıkları “Bir kişi Çankaya kapının Atatürk Bulvarına yakın bölümünde kendini yakacağını söyleyerek üzerine sıvı döktü. O esnada polisler üzerine atlayarak o kişiyi etkisiz hale getirdiler. Daha sonra Çankaya kapının girişindeki polis noktasına götürdüler. Ardından çok sayıda ambulans geldi. Parasızlık nedeniyle eylem yaptığını söylüyordu” dedi.

Yasadışı Eylem Yapmaktan Hakkında İşlem Yapılacak

TBMM Koruma Daire Başkanlığı’na bağlı güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınan yurttaş, daha sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polislere teslim edildi. intihar girişiminde bulunan kişi hakkında yasadışı eylem yapmaktan işlem yapılacağı bildirildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER