Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaPolitikaParlar: "Çiftçi, Hesabını Sandıkta Soracak"

Parlar: “Çiftçi, Hesabını Sandıkta Soracak”

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, borçları olduğu gerekçesiyle, tarımsal sulamada kullanılan elektriği kesilen Kırıkhanlı çiftçi vatandaşlara yönelik uygulamanın zulüm olduğunu savundu. CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, çiftçi enerjisinin kesilmesiyle ilgili şunları söyledi:

“AKP iktidarı, geldiğimiz noktada, memleketin bereketli topraklarında tarımı yok etmeyi başardı. İktidar, geri kalan alanlarda ise bu işle uğraşan köylülere kan kusturmaya ant içmiş olacak ki, gözünü, köylülerin sulamada kullandığı topraklara çevirmiş durumda. Bunu da peşkeş çektiği şirketler marifetiyle yapmaya çalışıyor.

Bugüne kadar çiftçiye göstermelik biçimde sözde destek veren iktidar, pandemi sürecinde de köylüyü mağdur ettiği yetmezmiş gibi hala köstek olmaya devam ediyor. Olayın yaşandığı yerde vatandaş bağırıyor; ‘Halk aç’, ‘Neredesin Erdoğan’ diyor. Ama ne bu sesi duyan, ne de çekilen çileyi gören bir iktidar var.

84 milyon perişan halde. İktidar yüzünden acı çekmeyen, çile çekmeyen toplumsal grup kalmadı. Çiftçimiz de bundan nasibini alıyor. İktidarın gidişi yaklaştıkça, zulmü de artıyor. Ama az kaldı. Tüm bu kabus sona erecek. Yapılacak ilk seçimde çiftçi de hesabı sandıkta soracak.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER