Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberSamandağ'da 176 gündür kayıp olan Ali Nail'in Babası :"Kullandığı cep telefonu sinyalleri,...

Samandağ’da 176 gündür kayıp olan Ali Nail’in Babası :”Kullandığı cep telefonu sinyalleri, Şanlıurfa ile Hatay arasında gidip gidip geliyor.

Samandağ-Tavlalı Cumali Gündoğan adlı babanın, denizde kaybolduğu bildirilen oğlu ile ilgili çok önemli iddiaları var. Acılı baba Cumali Gündoğan, oğlu Ali Nail’in kullandığı cep telefonu sinyallerinin Şanlıurfa ile Hatay arasından gidip geldiğini savundu. Babaya göre, oğlu denizde boğulmadı. Oğlu, karada ve yaşıyor.
 Baba Cumali Gündoğan, 30 Aralık 2020 tarihinde denize açılan oğlundan bir daha haber alamadıklarını hatırlatarak, gelinen süreçte Hatay Valisi, Milletvekilleri, güvenlik güçleri, kurtarma ekipleri ve birçok kurumdan destek almalarına rağmen oğlunun bulunamadığını bildirdi ve şunları söyledi:
“Benim oğlum, denizde boğulmadı, kaybolmadı. Oğlum yaşıyor, karada yaşıyor. Kullandığı cep telefonu sinyalleri, Şanlıurfa ile Hatay arasında gidip gidip geliyor. Bundan, oğlumun karada, hayatta olduğunu anlayabiliriz.
Bunun için, bugün ilimizi onurlandıracak Cumhurbaşkanımızdan, kayıp oğlumun bulunmasıyla ilgilenmesini istiyorum. O da baba. Beni çok iyi anlayacaktır. Son şansımız! İlgisini bekliyorum.
Herkes için söylüyorum… Allah korusun, sizin evladınız 176 gündür kayıp! Sağ mı, ölü mü, kaçırıldı mı bilmiyorsunuz! Sıcak evlerinizde, evladınızı bulmadan uyuyabilir miydiniz?”
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER