Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberVekil Şahin'in de Aralarında Olduğu CHP'li Heyet Van'da

Vekil Şahin’in de Aralarında Olduğu CHP’li Heyet Van’da

Van‘ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen çığ felaketinde hayatını kaybeden şehitlerin cenaze törenine CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl başkanlığında, Hatay milletvekili Suzan Şahin, İstanbul milletvekili Ali Şeker, Adana milletvekili Burhanettin Bulut ile Kastamonu milletvekili Hasan Baltacı ve CHP Parti Meclisi Üyesi İlhan Cihaner ile CHP Van İl örgütünden oluşan CHP’li heyet de katıldı.

Vekil Şahin’in de Aralarında Olduğu CHP’li Heyet Van’da

Şehitlerimizin cenaze törenine katılan CHP heyeti, daha sonra yaralıları hastanede ziyaret etti.

CHP’li Heyet Van Şehitlerini Son Yolculuğuna Uğurladı

Van’ın Bahçesaray ilçesine giden CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl başkanlığındaki heyet, öncelikle çığ faciasında şehit olan 11 asker, 9 güvenlik korucusu, 2 itfaiyeci ile Hakkari’de el bombasının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Özgür Çelik için Van Jandarma Filo Komutanlığı’nda düzenlenen cenaze törenine iştirak etti.

Hastaları hastanede ziyaret eden heyet, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Karabet Geçidi’ni İncelediler

Vekil Şahin’in de Aralarında Olduğu CHP’li Heyet Van’da

Çığ felaketinin yaşandığı Van- Bahçesaray şehrine giden CHP’li heyet karayolundaki 3 bin rakımlı Karabet Geçidi’ne incelemelerde bulunmak üzere hareket ettiler.

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Van’daki temasların sonucunu bir rapor haline getirerek kamuoyuna açıklayacaklarını belirterek, “Türkiye’nin üzerinde bir kara bulut dolaşıyor. Van’da her kesimden ağıt yükselmiş durumda. Burada bir ihmal var mı? Elbette bunlar tartışılacak, Meclis’te dile getirilecek ama öncelikle yaraların sarılması önemli” ifadesinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER