Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaPolitikaBaro 4 İlçenin Adliye Binası İçin Vekillerden Destek İstedi

Baro 4 İlçenin Adliye Binası İçin Vekillerden Destek İstedi

 Hatay Baro Başkanı Av. Ekrem Dönmez, bölge milletvekillerinden ilin bazı ilçelerinde eksikliği hissedilen Adliye birasıyla ilgili sorunların çözümü konusunda destek istedi.

Hatay Barosu Başkanı Av. Ekrem Dönmez, 16 Temmuz 2019 tarihinde, ilde bağımsız adliye binası bulunmayan Erzin, Hassa, Samandağ ve Yayladağı ilçelerin Adliye Binaları için yürütülen çalışmanın olup olmadığını, Adalet Bakanlığına sorulduğu ve bu konularda bilgi talebinde bulunduklarını HATIRLATARAK şunları söyledi;

Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığının 07 Ağustos 2019 tarihine kendilerine gönderdiği cevaba işaret eden Baro Başkanı Dönmez “Erzin ve Samandağ ilçelerinde adliye yapımının yatırım programında olduğunu, her iki ilçenin Adliye Binası projelerinin tamamlanmış olduğunu ancak bütçe kaynaklanın kısıtlı olması nedeniyle, yapım ihalesinin gerçekleştirilmediğini ifade etmiştir.

 Hassa ilçemizin Adliye Binası için de arsa temin çalışmasının devam ettiğini, Yayladağı ilçemiz içinse Adliye Binası yapımının yatırım programında olmadığı bilgisi verilmiştir” dedi.

Başkan Dönmez, Hatay Barosu Başkanlığı olarak söz konusu ilçelerdeki Adliye Binası sorununun çözümü için Bölge milletvekillerinden gerekli girişimlerde bulunmalarını, ilçelerin acil ihtiyacı olan Adliye Binası sorununun takipçisi olmalarını istedi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER