Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaPolitikaBaşkan Tellioğlu Tıp Bayramını Kutladı

Başkan Tellioğlu Tıp Bayramını Kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Payas İlçe Başkanı İlter Tellioğlu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Karşılıksız hizmet ve fedakârlık isteyen mesleklerin başında hekimliğin geldiğini belirten Tellioğlu, “Herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanmasının nitelikli bir toplumun en önemli şartı kabul edildiği günümüzde, insanı yaşatmayı ve insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı amaç edinen hekimlerimiz, insanların kaliteli ve mutlu yaşam sürmelerini sağlayarak, toplumsal refahın artmasına önemli katkı sunmaktadırlar” dedi.

AKP iktidarı tarafından doktorların ezilmek istendiğini ve iktidarın beyin göçünün önüne geçmesi gerekirken, bu yolu açmaya çalıştığını belirten başkan Tellioğlu, “doktorlarımız haklı olduğu talepleri vardır. AKP iktidarı bu talepleri yerine getirmek yerine onları ülkelerinden kovmak istemiştir. Erdoğan, söylediği bu sözler ile doktorlarımızı istemediğini belirtmiştir. Seçim günü geldiğinde bu şımarıklıkların hesabı sorulacak ve gidecek olan kendisi olacaktır.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER