Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaPolitikaCHP İskenderun İlçe Başkanı Mansuroğlu " Mülk Satışlarını Onaylamıyoruz."

CHP İskenderun İlçe Başkanı Mansuroğlu ” Mülk Satışlarını Onaylamıyoruz.”

CHP İskenderun ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu, belediye meclis üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında meclis çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yerel seçimlerin ardından yeni işbaşına gelen yöneticileri ziyaret ederek başarılar dilediklerini ve mecliste halkın yararına alınacak her kararı ve hizmeti destekleyeceklerini ifade ettiklerini belirten Yusuf Mansuroğlu,” Ancak son günlerde başlayan mülk satışlarını onaylamıyoruz.Belediyelerin görevi var olan varlıkları elden çıkartmak yada satmak değil arttırmaktır” dedi.

İşbaşında bulunan yönetimin “Enkaz” edebiyatı yaptığını iddia eden ilçe başkanı Mansuroğlu şunları söyledi. ” Belediyeyi kimden devraldılar? Kimin borcunu ödüyorlar? Seçimler öncesinde verilen büyük vaatleri vardı.Seçilen belediye başkanının abisi de Türkiye’nin kasasının başındaydı.Şimde kalkmışlar İskenderun halkının mallarını haraç mezat satıyorlar. Biz destek sözü verirken vatandaşlarımızın haklarının ve malının satılmasını kastetmedik.Belediyelerin görevi var olan varlıkları satmak veya elden çıkartmak değil arttırmaktır.Biz belediyeciliği siyaset alanı olarak değil hizmet alanı olarak görüyoruz.Bu çerçevede halkımızın yararına olan tüm hizmetleri destekleriz,aksi takdirde CHP meclis grubu olarak muhalefetimizi sonuna kadar yapacağız.Susma hakkımızı kullanıyorsak birilerinden korktuğumuzdan değil kentimizde barış huzur ve kardeşlik duygularının gelişmesini istemekten kaynaklanmaktadır ”

YATIRIM YAPILACAKSA SATILMAYA KARŞI DEĞİLİZ

İskenderun belediyesinin CHP Meclis Grup Başkan vekili Ali Mutlu göreve geldikleri günden itibaren yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek bazı uygulamaların haksız ve yanlış olduğunu vurgulayarak eleştirilerde bulundu.

İskenderun’a ve halkına yapılan tüm hizmetleri desteklediklerini ifade eden Ali Mutlu,” Satılacak malların karşılığında yatırım yapılacak ve kentimize hizmet gelecekse satışlara karşı değiliz.Ancak birilerine peşkeş çekilecekse bu satışları onaylamıyoruz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER