Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaPolitikaCHP İSTANBUL İL BAŞKANINA YAPILAN HAKARETLER UNUTULDU MU?

CHP İSTANBUL İL BAŞKANINA YAPILAN HAKARETLER UNUTULDU MU?

Hatay CHP Heyeti Başkan Gül’ün Makamında

Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin, İsmet Tokdemir, Belen CHP İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve beraberindeki misafirlerle birlikte, Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü makamında ziyaret ederek, geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerini ileterek, belen ilçesine yapılması öncelikli konular üzerine istişarede bulundu.

Sohbet ortamında geçen ziyarette, Belediye Başkanı ibrahim Gül’e çalışmalarında başarılar ve geçirdiği ameliyattan ötürü geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Savaş; “İbrahim Gül benim uzun yıllardır tanıdığım ve birlikte güzel hizmetlere imza atabileceğimiz bir kardeşimiz, geçmiş dönemde ufak tefek sıkıntılar yaşamış olmamıza rağmen Belen’imize uzun vadeli yatırımları getirdik, geçmiş geçmişte kaldı diyerek, başkanımızla ilçemize güzel hizmetler getireceğimizden kimsenin bir şüphesi olmasın. Belen’i Birlikte Kalkındıracağız.” İfadelerini kullandı.

Nazik ziyaretinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, Hatay Milletvekilleri Şahin ve Tokdemir ile İlçe Başkanı Yüksel’e teşekkürlerini ileten Başkan Gül, “Zor bir görevin başında olmamız aynı zamanda sorumluluklarımızı da arttırdı. Hizmet ve yatırım konusunda tam anlamıyla hizmet alamayan bir belen için, artık el ele verme zamanı, Başkanımız Lütfü Savaş’da en önemli sorunumuz olan Muhlisali, Cumhuriyet ve Bakras mahallelerinin altyapı ve asfalt çalışmalarının bitirilmesi ve vatandaşlarımızın kış öncesi bu sorundan kurtulması, en öncelikli sıkıntılarımızın arasında, en kısa zamanda çalışmalar başlayacağının ifadelerini de kendisi bizlere iletti. Birlikten kuvvet doğar diyerek, başkanımızla uyum içerisinde çalışarak, belenimizi hak ettiği yatırımlarla buluşturacağız diyerek, tekrar nazik ziyaretlerinden dolayı, tüm misafirlerimize teşekkürlerimi sunarım.” İfadelerini kullandı.

Ziyaret Programında, MHP ve AK Parti Belen İlçe Başkanları Seyfullah Gürbüz, Enis Göçmen, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri de hazır bulundu.

.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER