Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaPolitika“CHP Yıpratılmak İsteniyor”

“CHP Yıpratılmak İsteniyor”

CHP Hatay Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Akın Parlakyıldız, partilerinin son dönemlerde yıpratılmaya çalışıldığını ileri sürdü.
Parlakyıldız, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu ve Ülkemizin yapı harcı niteliğindeki CHP’ye ülkemizin geçtiği şu sıkıntılı süreçte, her zaman olduğundan, çok daha fazla ihtiyaç vardır. Partimizin tüm organları bu tarihi sorumluluğun farkında olup yorulmadan, bıkmadan, üzülmeden, kırılmadan ve ayrışmadan var gücüyle ülkemizin geleceği için mücadele etmeyi bir lütuf olarak değil, Halkımızın verdiği bir görev olarak görmektedir.
Milyonlarca üyesi olan bu büyük ailede yaşanabilecek ufak tefek polemikler asla birer kavga değil, daha iyisini yapabilmek için birer beyin fırtınası olarak algılanmalıdır.
Halkımızın, partimize verdiği teveccühün hızlı bir şekilde yükselmesi, uzun zamandır karanlık bir zihniyetle ülkemizi yönettiğini zanneden grupların tepkisine yol açmış ve partimizi yıpratmaya yönelik planların içine girmelerine de sebep olmuştur.
Bu planların arasında Belediye başkanlarımız ve Milletvekillerimizi akıl almaz iftiralarla yıpratmaya çalışmakla beraber, örgütlerimizi de dağıtmaya ve itibarsızlaştırmaya yönelik nifak tohumları ekmekte vardır.
Şunu kesin olarak belirtmek isterim ki, Partimizin yetkili Organlarını birbirine düşürmeye yönelik söylem ve eylemlerin kaynağı asla partimizin üyeleri değildir.
Partimiz Yöneticileri, Örgütleri, üyeleri ve seçmenleriyle ayrılmaz bir bütündür. Bu bütündeki Mevki ve Makamlar geçici ve değişkendir. Ancak ortak hedef CHP’nin kurumsal kimliğinin korunması ve güçlendirilmesidir. Partimizin kalıcılığı ve gücü bu inancın varlığına bağlıdır.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER