Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaPolitikaCumhur İttifakının Yol Haritası

Cumhur İttifakının Yol Haritası

AK Parti Dörtyol İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ve MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı da katıldı. Toplantıda Hatay’ın sorunları ve Cumhur İttifakının yol haritası konuşuldu.

TOPLANTIYA KATILIM YOĞUNDU

Toplantı ile ilgili bir bilgilendirme yapan AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu:” AK Parti Dörtyol İlçe Başkanlığımızda; MHP Hatay Milletvekilimiz Lütfi Kaşıkçı, Dörtyol Belediye Başkanımız Fadıl Keskin, AK Parti & MHP Dörtyol İlçe Başkanlarımız Burak İzgi ve Şerif Türker, AK Parti Dörtyol İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanları İle Birlikte Yönetim Kurulu Toplantımızı İcra Ettik..

 

Küresel, Ülkesel, Bölgesel,Yerel Meseleler İle Dörtyol’umuzu İhya Edecek Kamu,Belediyecilik Yatırım ve Hizmetlerini Masaya Yatırdığımız Bu Bereketli İstişare Toplantısında Sevdamız Dörtyol İle İlgili Cumhur İttifakımızın Yol Haritasını Konuştuk..

MEŞVERET; UZAKLARI YAKIN, HAKİKATLERE AKIN EDER

AK Parti Dörtyol İlçe Başkanlığımızdaki Meşveret Meclisimizde Alınan Kararların Hayırlı Hizmet ve Çalışmalara Vesile Olmasını Diliyorum .Yüce Rabbim; Toplantımızı Bereketli Kılsın, Tüm Enerjileriyle Memleketimiz İçin Çaba Sarf eden Teşkilatlarımıza Kolaylıklar Versin.”dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER