Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaPolitikaDavul Ve Zurnayla Ak Partiye Geçtiler

Davul Ve Zurnayla Ak Partiye Geçtiler

 

Ak partiye üye olanlar arasında  arasında Narlıca Eski Belde Belediye Başkanı Mehmet Çil, Kışlak Eski Belediye Başkanı Mehmet Ali Yarar, Aktepe Eski Belediye Başkanı Selahattin Çolak, Küreci Eski Belediye Başkanı Mehmet Karakaya, Ovakent Eski Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ve Kumlu Eski Belediye Başkanı Rıfat Akkuyu yer aldı.

AK PARTİ OLARAK DİMDİK AYAKTAYIZ

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu ziyarette yaptığı açıklamada; “Ülkemizin milli güvenlik anlamında yaşadığı bu sıkıntılı süreçte adına yakışır şekilde Milli Beka Hareketinin safımızda yer alması gerçekten alkışlanacak ve övülecek bir durum. AK Parti olarak dimdik ayaktayız. Şu anda ülkede bir algı yönetimi var. Sanki partimiz AK Parti bu yerel seçimlerde oyunu kaybetti gibi. Tamamdır İstanbul Büyükşehri ve Ankara Büyükşehri kaybettik. Ancak Ülke genelinde Cumhur İttifakımızın aldığı oy yüzde 52 iken yine yerel seçimlerde bu oran korunmuş oldu. Yani bu yerel seçim tekrar bir Cumhur Başkalığı seçimi olsaydı yine Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kazanmış olacaktı. Bu milletin ferasetine bizler her zaman güveniyoruz. Varlığımızın yegâne sebebi Milletimiz ve devletimize hizmet etmektir.” dedi.

ÜLKEMİZDE OYNANAN OYUNLAR NETTİR

Milli Beka Hareketi Hatay Temsilcisi ve aynı zamanda Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bilen burada yaptığı açıklamasında; “Bugün burada Cumhurbaşkanımıza koşulsuz ve karşılıksız destek vermek için geldik. Kara ve karanlık odakların 17-25 Aralık ile başlayıp, Gezi olayları ile devam ettirilen lakin bu puslu ve pis senaryoları tutmayınca 15 Temmuz Cunta girişimi ile demokrasimize darbe yapmaya kalkan haçlı zihniyetinin oyunlarını hepimiz gördük ve şahit olduk. Türk Devleti’nin büyük lideri Recep Tayyip Erdoğan’ında milli duruş sayesinde kara ve karanlık planlar paramparça edilmiştir. Ülkemizde oynanan oyunlar nettir. Milli birlik ve milli egemenliğimiz pusu ve kuşatma altındadır. Şimdi yapmamız gereken 15 Temmuz’da olduğu gibi bu günde şehadet emrini almak için gözü kulağı devletimizin en tepesinde olmak zorundadır. Bu noktadan hareketle hiçbir partiye üyeliği olmayan Milli Beka Hareketi mensupları olarak AK Parti’ye üyeliğimiz yaptırmak için geldik. Biz Milli Beka Hareketi olarak devletimizin en tepesindeki çelikten olan iradenin yanında çelik gibi durmak için geldik, biz ezanlar dinmesin, bayrağımız inmesin ve aziz vatanımız bölünmesin diye geldik. Üyeliklerimiz milli bir üyeliktir ve işte bu duruşumuz milli bir duruştur.” diye konuştu.

Parti toplantı salonunda gerçekleştirilen programın ardından Milli Beka Hareketi Hatay temsilcileri davul zurna ile Ak Parti’ye geçişlerini kutladı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER