Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaPolitikaGireceğiz Dedik Girdik

Gireceğiz Dedik Girdik

AK Parti Çankırı Milletvekili ve Akdeniz Koordinatörü Salim Çivitcioğlu, AK Parti teşkilatlarıyla toplantı yaptı

Toplantıya AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu ve Parti İl Teşkilat Başkanı Şemsettin Günay ve  partililer katıldı.

OYUNLARI  BOZUYORUZ

Çivitcioğlu teşkilatla bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmasında; “Ülkemiz belli badireler atlattı, atlatıyor da. Hele de 3 Kasım 2002’den 3 Kasım 2019’a kadarki süreçte yaptığımız eserlerle ilgili hırçınlık içerisinde bulunanlar hiç durmadan düşmanlıklarını gösteriyorlar. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bunların hepsinin üstesinden birer birer geliyoruz. İçimizde sinsice yetişen ve bizleri sırtımızdan vurmaya çalışan en önemli hadiselerden birisi 15 Temmuz darbe girişimi oldu. Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ile ve halkımızın da ezanına, bayrağına, toprağına ve milletine sahip çıkmasıyla o geceyi 16 saatlik bir süre sonucunda bertaraf ettik. İnşallah böyle bir darbe girişimi ile ülkemiz karşı karşıya kalmaz. O zaman FETÖ hainleri ölmediklerine pişman olacaklar dediler. PKK ve PYD illetiyle darbe yapacaklarını arkasından DEAŞ terör örgütüyle yine burada başarı sağlayacaklarının hayaliyle yaşadılar. Bu ülke 40 seneden beri bu PKK illetiyle mücadele ediyor. Binlerce şehidini bağrına bastı. Gerekirse yine binlerce şehidini bağrına basar, hiçbir sıkıntı yok. Biz bu oyunların hepsini teker teker bozuyoruz. 15 Temmuz sürecinde yaşadığımız o süreçte edindiğimiz tecrübelerle” dedi.

GİRECEĞİZ DEDİK GİRDİK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde hiçbir yere teslim olmadan mücadeleye devam ettiklerinin altını çizen Çivitcioğlu konuşmasının devamında; “O zamana kadar hem savunma sanayimiz hem teknolojik imkânlarımız, hem de Türk Silahlı Kuvvetlerindeki unsurlarımız bizim için yeterli görünse bile aslında yeterli değilmiş. O zamanlarda gün geçmiyordu ki şehitlerimiz gelmesin diyorduk. O zamanlardaki 7 bin olan terör unsuru terörist sayısı bu gün beş yüzlere inmiş durumda. İnşallah da sıfırlayacağız. Bu mücadele sonunda İHA’larımız, SİHA’larımız kendi savunma sanayimizin yarattığı tüm Türk Silahlı Kuvvetlerindeki araçlarımızla esip geçiyoruz, inlerine giriyoruz. Bu arada 30 bin tır da DEAŞ’a mühimmat gitti. Şöyle arka arkaya dizmeye kalksak buradan Ankara’ya kadar dizilir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşu ile dedi ki “biz Güney sınırlarımızla ilgili güvenlik tedbirlerimizi almak zorundayız, bunu size bildiriyoruz, askerlerinizi çekiyorsanız çekin, çekmezseniz biz giriyoruz” dedi ve girdik ve yapacağımız neticeyi de aldık. Bizim Cumhurbaşkanımız mazlumların gür sesi, kimsesizlerin kimsesi. Biz böyle bir lidere sahibiz. Recep Tayyip Erdoğan Dünya liderlerinden biri değil, Dünya lideridir” ifadesini kullandı.

2023 yılına giderken terör gruplarının yine boş durmayacağının altını çizen Çivitçioğlu; “Bu gruplar bizi bize vurdurmak istiyorlar. Bizler bu sürece asla izin vermedik, vermeyeceğiz de. Yeni bir kongre sürecine gireceğiz. Kongreler tazelenme, yenilenme, yeniden arkadaşlarımızla birleşme, buluşma gibi devam etme süreçleridir. Bizim dünden daha çok Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güç verecek bir yapıda ve ahlakla hareket etmemiz gerekiyor. Bunu yaparsak sıkıntı kalmaz. Bunu yapacağımıza inanıyorum. Hatay’ımızın tüm ilçelerini gezdik ve pozitif enerji aldım. Hatay bu dönem Türkiye’ye örnek kongreler yapsın. Bizler birbirimize sahip olalım ki her türlü işi üstesinden gelelim. Bizler Recep Tayyip Erdoğan’ın adamıyız, başkasının adamı değiliz. Hatay medeniyetiyle, geçmişiyle, görgüsüyle bu durumların üstesinden gelir” diye konuştu.

GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu da yaptığı konuşmasında; “Her şey Türkiye için diyerek çıktığımız yolda, millete hizmette 17 yılı geride bıraktık. Bugün de aynı heyecan ve inançla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize yürümeye devam edeceğiz. Hep birlikte nice yıllara diliyorum ve nice zaferlere ulaşacağımız günler bizlerin olsun. Bu gün 2020 de yapacağımız kongrelerimizin başlangıç günü olsun bu gün. İnşallah hep beraber güzel çalışmalara imza atacağız.

Bu çalışmaları yaparken daha önce hem il başkanlığı tecrübesi olan hem de teşkilat tecrübesi olan değerli milletvekilimiz Salim Çivitçioğlu’nun bilgilerinden ve tecrübelerinden de son derece istifade edeceğiz. Bize yol gösterici olacaktır. Hafta sonu tüm ilçelerimizi gezdik, ziyaret ettik” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER