Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaPolitikaİYİ Parti Hatay İl Başkanı Çirkin: "Erken Seçimden Başka Yol Yok!"

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Çirkin: “Erken Seçimden Başka Yol Yok!”

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, “Hayat pahalılığının geldiği nokta ortada. Artık vatandaşlarımız nefes alırken dahi zorlanıyor” dedi.

AK Parti Hükumetinin yaşama geçirdiği son zamlarla birlikte artık vatandaşın nefes alamadığını söyleyen İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, “Hayat pahalılığının geldiği nokta ortada. Artık vatandaşlarımız nefes alırken dahi zorlanıyor. Böyle bir ortamda erken seçim dışında başka bir seçenek görülmüyor. Ziyaret ettiğimiz her kesim insan bir an önce erken seçim olmasını istiyor. Bunu herkes istiyor.” ifadesinde bulundu.

Türkiye’de gelinen son noktada erken seçimin kaçınılmaz olduğunu ifade eden Şefik Çirkin “Ne çiftçi, ne esnaf, ne işçi, ne de memur yaşamından hiç kimse memnun değil. Üst üste yapılan zamlarla birlikte herkesin durumu kat kat zorlaştı. Hükumeti hiç zaman kaybetmeden seçime davet ediyoruz” dedi.

Bazı insanların ‘Şefik Çirkin Alevi mi?’ diye sorduğunu hatırlatan Şefik Çirkin şöyle devam etti: “Ben kendimi bildim bileli Sünni’yim. Ancak Hz. Ali benim için değerlidir ve her Müslüman için de değerlidir. Değerli olmalıdır. Bunun tersi düşünülemez” dedi. Çirkin, “Hz. Ali, İslam’ın dördüncü halifesidir. Peygamber efendimizin damadıdır. Henüz çocuk yaştayken müslüman olmuştur. Ömrü boyunca da İslam’a hizmet etmiştir. Böyle bir şahsiyetin fotoğrafının odamda olması kadar normal bir şey olabilir mi?” açıklamasını yaptı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER