Çarşamba, Nisan 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaPolitikaZafer Partili Dinç: "Hükumet, Türkiye'yi Her Geçen Gün Daha da Kötüye Sürüklüyor"

Zafer Partili Dinç: “Hükumet, Türkiye’yi Her Geçen Gün Daha da Kötüye Sürüklüyor”

Zafer Partisi Antakya Merkez İlçe Başkanlığına atanan Ünal Dinç, mevcut hükumetin istikrarsızlığından dolayı Türkiye’nin her geçen gün daha kötüye gittiğini vurguladı.

İYİ Parti’den ayrılan Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın genel başkanlığında kurulan Zafer Partisi, Antakya Merkez ilçe başkanlığı ataması gerçekleştirdi. Zafer Partisi Antakya Merkez İlçe Başkanlığına Ünal Dinç getirildi. Bu güne kadar, birçok sivil toplum kuruluşunda görev alan ve aldığı görevleriyle layıkıyla yerine getiren esnaf Ünal Dinç’e parti rozeti, Zafer Partisi Hatay İl Başkanı Adem Kaya tarafından takıldı. Kendisini bu göreve layık gören Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’a ve İl Başkanı Adem Kaya’ya teşekkür eden Zafer Partisi Antakya Merkez İlçe Başkanı Ünal Dinç şu açıklamayı yaptı:

 “Bu güne kadar gerek vatandaş olarak, gerek sivil toplum kuruluşu başkanı olarak, gerek esnaf olarak, doğrunun ve haklının ve hakkın yanında olduk ve hep doğruları söyledik ve bunları anlattık. Ülkemizin geldiği nokta aşikar, ekonomik sıkıntılarla beraber mevcut hükümetin istikrarsızlığı yüzünden memleketimiz, her geçen gün geriye ve daha kötüye doğru almış başını gidiyor. Çıkmaza sürüklediğimiz bu günlerde bir siyasi kimlikle vatandaşımıza doğruyu anlatmak için bu yola girdik.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hep doğruyu söyleyeceğiz, mazlumun yanında olup hakkı gözeteceğiz, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Zafer Partisi Merkezi ilçe yönetiminin en kısa sürede kurup halkın içinde olacağız ve sıkıntıları ilk ağızdan dinleyip gerekli mercilere ileteceğiz. Allah çıktığımız bu yolda bizi ve arkadaşlarımızı mahcup etmesin.” Zafer Partisi Hatay İl Başkanı Adem Kaya da, Zafer Partisi Antakya Merkez İlçe Başkanı Ünal Dinç’e ‘hayırlı olsun’ temennilerinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER